Veelgestelde vragen

Als u een bepaalde voorkeur heeft, mag u ons dit zeker doorgeven bij ‘opmerkingen’ in het reserveringsformulier. Wij proberen daar, in de mate van het mogelijke, zeker rekening mee te houden. Let wel, de plaatsen aan het water zijn enkel beschikbaar voor niet al te grote tenten, zonder elektriciteit. Aan het water kan er, om veiligheidsredenen, op geen enkele manier elektriciteit voorzien worden.

Er zijn losplaatsen voor vuil water en chemisch toilet op de camping. Er zijn ook enkele verharde plaatsen. Indien u zo’n plaats verkiest, kunt u dit vermelden bij uw reservering.

U kunt de exacte prijs per nacht hier vinden. Tijdens het Hemelvaartweekend, Pinksterweekend, juli en augustus gelden de hoogseizoensprijzen.

Wij hebben speciale prijzen per maand of langer. Deze kunt u hier vinden. De prijzen voor seizoensplaatsen vindt u hier.

Voor groepen vanaf 50 personen hebben wij speciale prijzen en diensten. Gelieve daarvoor contact met ons op te nemen.

Gelieve ons daarvoor te contacteren. Wij proberen, in de mate van het mogelijke, uw reservering nog aan te passen. Indien u wenst te annuleren, minstens 3 dagen voor de dag van aankomst, wordt enkel het voorschotje gehouden.

Wij kunnen in geen enkel geval uw geld teruggeven.

Op onze camping staan er enkele caravans en tenten te huur. U vindt meer info en foto's op deze pagina. Een camper of mobilhome huren doe je makkelijk via het deelplatform Goboony, waarbij je een camper rechtstreeks bij de eigenaar huurt in je buurt.

Het reglement kunt u bekijken op www.campingdelourthe.be/reglement.

U kunt inchecken tussen 13u en 22u. Op de dag van vertrek vragen wij om tegen ten laatste 12u de plaats vrij te maken. Als u langer wenst te blijven op uw plaats, kunt u dit ter plaatse bespreken in de receptie. Dit is enkel mogelijk als uw plaats niet terug gereserveerd is.

Nee, wij aanvaarden enkel cash. Hou er rekening mee dat wij naast het te betalen bedrag nog een borg vragen voor de douchekaart.

Op alle plaatsen (behalve de plaatsen aan het water) is er elektriciteit voorzien. Eén aansluiting heeft 10 ampère. Bij het reserveren kunt u aangeven hoeveel aansluitingen u wenst. Eén aansluiting per gezin is normaalgezien voldoende. De stroompunten zijn voorzien van gewone Europese stekkers. Dus volstaat het een gewone verlengkabel te voorzien. Er is geen water voorzien op de plaatsen. Wel zijn er verschillende waterpunten op de camping om water te halen. Mobilhomes kunnen ook gevuld worden.

Er is een waterpunt en een lospunt voor grijs water. Uw chemisch toilet kan uiteraard ook geledigd worden. Wij hebben ook verharde plaatsen voor campers. Indien u zo'n plaats wenst, kunt u dit vragen bij de reservering.

De auto mag altijd bij de tent of caravan staan, behalve op de plaatsen aan de oever. Daar staan de auto’s aan de overkant van de weg.

Er is een winkel op de camping met food en non-food. Tijdens de weekends in het laagseizoen en elke dag in het hoogseizoen is er ook een uitgebreid gamma van brood te verkrijgen. Brood kunt u ook elke dag bestellen (tot 17u30) voor de dag erop.

Wij hebben twee terrassen waar u allerlei drankjes kunt consumeren. Er zijn ook enkele snacks (hamburger, pizza, hotdog, …) te verkrijgen.

Barbecueën is zeker toegestaan bij ons. Ook met houtskool.

Enkel een klein kampvuurtje in een vuurschaal is bij ons toegestaan.

Er is toiletpapier voorzien in alle toiletten.

Nee, douchen is gratis bij ons. Wij werken wel met een douchekaart en vragen daarvoor 10€ borg. Bij het inleveren van de kaart, krijgt u natuurlijk de borg terug.

Er is wifi op de meeste plaatsen op de camping. Wifi is betalend en komt op 2€/dag, 10€/week of 20€/maand per apparaat.

Er is geen zwembad op de camping. Wel hebben wij natuurlijk de Ourthe, waar u kunt pootjebaden. Op 400m van onze camping is er ook het stedelijke zwembad van La Roche.

Uw hond is zeker welkom op de camping. Op de camping moeten ze wel aangelijnd zijn en buiten de camping uitgelaten worden.

Er mag bij ons zeker gevist worden. In Wallonië is een visvergunning wel verplicht voor het vissen op alle rivieren. Meer informatie kunt u hier vinden.

Op zo’n 800m van de camping kunt u allerlei activiteiten boeken. De activiteiten kunt u ook boeken via Ardenne Aventures of Brandsport. Er zijn ook verschillende wandelroutes in de buurt. In het VVV-kantoor van La Roche vindt u daarover mee informatie.